?رئیس مرکز بهداشت شهرستان دزفول گفت: حدود ۹.۸ درصد از جمعیت دزفول، سالمند هستند. ?به گزارش روناش، محمدعلی شفیعینیا اظهار کرد: از منظر علمی زمانی که بیشتر از ۱۲ درصد از کل جمعیت یک کشور، بالای ۶۰ سال باشد، آن کشور سالمند است که شهرستان دزفول فقط ۲ درصد با سالمند شدن جمعیت فاصله دارد. […]
?رئیس مرکز بهداشت شهرستان دزفول گفت: حدود ۹.۸ درصد از جمعیت دزفول، سالمند هستند.
?به گزارش روناش، محمدعلی شفیعینیا اظهار کرد: از منظر علمی زمانی که بیشتر از ۱۲ درصد از کل جمعیت یک کشور، بالای ۶۰ سال باشد، آن کشور سالمند است که شهرستان دزفول فقط ۲ درصد با سالمند شدن جمعیت فاصله دارد.
?وی افزود: عمدهترین عواملی که در کاهش نرخ رشد جمعیت دخیل هستند، عوامل فرهنگی و اقتصادی است که اگر دستگاه های فرهنگی و اقتصادی، نهادها، سازمان ها، بانک ها و خیرین تکالیف قانونی خود را در خصوص سیاست های جمعیتی اجرا کنند، میتوان میزان ازدواج و فرزندآوری و نرخ رشد جمعیت را افزایش داد.
?شفیعینیا ادامه داد: یکی دیگر از عوامل کاهش فرزندآوری، تاخیر در اقدام به فرزندآوری در برخی زوجین در سال های اول ازدواج است. تاخیر در فرزندآوری باعث از دست رفتن سال های طلایی برای صاحب فرزند شدن، افزایش احتمال ناباروری و کاهش شانس باروری می شود.
?وی تصریح کرد: بارداری در سنین بالا باعث کاهش شانس باروری می شود و افزایش میزان سقط خودبخودی را بهمراه خواهد داشت. اقدام به فرزندآوری در سال های ابتدایی ازدواج، احتمال ابتلا به بیماری های ژنتیکی و روانی در جنین و کودک را کاهش می دهد و عوامل خطر بارداری برای خانم را به میزان قابل توجهی کم خواهد کرد.
دیدگاهتان را بنویسید