?روناش: انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به پایان رسید و سیداحمد آوایی نماینده دزفول قافیه را به رقیب اصلی خود واگذار کرد؛ آن هم با فاصلهای بسیار…! ?آوایی تا لحظه آخر از محبوبیت قابلقبولی برخوردار بود و دوم شدن او گواهِ این مدعاست.گزاف نیست اگر او را محبوبترین سیاستمدار تاریخ شهرستان دزفول بخوانیم.اما او […]
?روناش: انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به پایان رسید و سیداحمد آوایی نماینده دزفول قافیه را به رقیب اصلی خود واگذار کرد؛ آن هم با فاصلهای بسیار…!
?آوایی تا لحظه آخر از محبوبیت قابلقبولی برخوردار بود و دوم شدن او گواهِ این مدعاست.
گزاف نیست اگر او را محبوبترین سیاستمدار تاریخ شهرستان دزفول بخوانیم.
اما او درنهایت نتوانست از آرای گذشته خود صیانت کند و برای بار چهارم راهی بهارستان شود؛ و بهنظر میرسد که به پایان عصر طلایی خود نزدیک است.
?در این مطلب قصد داریم -شش علت اصلی- ریزش آرا و درنهایت شکست آوایی را بررسی کنیم:
۱. عملکرد چهار ساله
?مجموع عملکرد سیداحمد آوایی در چهار سال مجلس یازدهم قابل قبول نبود و باوجود نمایش رسانهای گسترده، نتوانست موجب رضایتِ بخش عمدهای از شهروندان، بهویژه حامیان خود شود. وعده اصلی او پیرامون نصب تابلو نیز هیچگاه محقق نشد.
۲. اطرافیان!
?برخی مشاوران و اطرافیان نماینده دزفول نقش اساسی در فاصله گرفتن او از مردم داشتند و در مواجهه با مراجعان دفتر آوایی نیز عملکرد غیرقابل قبول آنان، باعث ناررضایتی و ناامیدی بخش قابلتوجهی از شهروندان شد.
?آوایی در طول چهار سال مجلس یازدهم هیچگاه نشست خبری مستقلی برگزار نکرد.
۳. شعار انتخاباتی سیداحمد آوایی (…تا دزفول، دزفول بماند) که قطعا حاصل تلاش برخی اطرافیان او بود! بازتاب منفی در بین مردم داشت.
۴. عدم ائتلاف!
?اگرچه در روزهای پایانی و در رصدهای میدانی، برتری آوایی بر محمدعلی دواییفر کاملا مشهود بود، ولی باوجود تلاشها و نمایشهای رسانهای، درنهایت هیچیک از این دو نامزد شاخص بهنفع دیگری کنار نرفت.
?بهنظر میرسید کنار رفتن دواییفر میتوانست شانس پیروزی آوایی را افزایش دهد. در باب چرایی عدم وحدت و ائتلاف، و نقش برخی رسانهها درهمین راستا نیز سطرها میتوان نوشت که قطعا از حوصله مخاطب خارج است.
۵. حضور در اردوگاه رقیب!
?بخشی از هواداران و یاران آوایی بنابردلایلی که به برخی از آنها نیز در همین مطلب پرداخته شد، به جبهه تعدادی از رقبا پیوستند و همین هم عامل مهمی در شکست او بود.
۶. مشارکت!
?در این دوره ۵۵ درصد واجدین شرایط رای دادن در شهرستان دزفول در انتخابات شرکت نکردند که اکثریت سبد رای آوایی را نیز تشکیل میداد. آوایی در سال ۹۸ بیش از ۹۹ هزار رای آورد و درنهایت در انتخابات روز جمعه ۱۱ اسفند این عدد به کمتر از ۱۸ هزار و ۳۰۰ رای رسید!
?سیداحمد آوایی همچنان یک ظرفیت عظیم برای شهرستان دزفول است. اگرچه شرط سِنی به او هیچگاه اجازه بازگشت به بهارستان را نمیدهد، ولی حضور و مشورت او برای پیشبرد اهداف نماینده منتخب و دیگر مدیران شهرستان ضروری است.
دیدگاهتان را بنویسید