پنجشنبه / ۱۹ تیر / ۱۴۰۴ Thursday / 10 July / 2025
×
نماینده امام خمینی(ره) در لشکر ۷ ولی‌عصر(عج) و از یاران دیرین سپهبد شهید غلامعلی رشید، ساعاتی پیش از تشییع فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا(ص) و فرزند برومندش، در گفت‌وگو با خبرنگار روناش، بخش‌هایی از سبک زندگی این مرد میدان و معنویت را روایت می کند.
سردار رشید، نابغه نظامی از نسل بی‌پایانِ عاشورا
  • کد نوشته: 1668
  • تیر 10, 1404
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    🔹نماینده امام خمینی(ره) در لشکر ۷ ولی‌عصر(عج) و از یاران دیرین سپهبد شهید غلامعلی رشید، ساعاتی پیش از تشییع فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا(ص) و فرزند برومندش، در گفت‌وگو با خبرنگار روناش، بخش‌هایی از سبک زندگی این مرد میدان و معنویت را روایت می کند.

    🔹آیت‌الله احمد عابدی گفت: شهید رشید به نماز اول وقت اهمیت عجیبی می‌داد. در هر شرایطی، نماز اول وقت برایش در اولویت بود. نسبت به زیارت اهل‌بیت علیه‌السلام نیز عشق و ارادت خاصی داشت و همواره در مراسم زیارتی با خلوص حاضر می‌شد.

    🔹وی ادامه داد: یکی دیگر از ویژگی‌های برجسته شهید رشید، رسیدگی بی‌منت به مستضعفان بود. گاه پیش می‌آمد که ۱۰۰ تا ۲۰۰ کارت بانکی به من می‌داد تا بین طلبه‌های مستمند و خانواده‌های نیازمند توزیع کنم. حمایت از نیازمندان برایش یک تکلیف بود.

    🔹در نماز جماعت‌ها شرکت فعال داشت و اگر سخنرانی علمی و عالمانه‌ای انجام می‌شد، با دقت فراوان گوش می‌داد. گاهی ده‌ها صفحه از یک سخنرانی یادداشت‌برداری می‌کرد. اهل مطالعه، تأمل و استفاده جدی از معارف بود.

    🔹سردار رشید بسیار خوش‌رو بود؛ هیچ‌گاه نشده بود که قبل از سلام، لبخند بر لب نداشته باشد. برخوردش با دیگران پُر از احترام، محبت و تواضع بود اما وقتی پای کار می‌رسید با صلابت، دقیق و مسئولیت‌پذیر بود.

    🔹سپهبد شهید غلامعلی رشید، استراتژیست بزرگ نظامی، از چهره‌های برجسته دفاع مقدس و از ذخایر ارزشی نظام اسلامی بود که سلوک فردی‌اش، در کنار مجاهدت‌های علمی و نظامی‌اش، تصویری ماندگار از یک انسان تراز انقلاب اسلامی ارائه می‌دهد.

    ▪️به گزارش روناش، سپهبد شهید غلامعلی رشید، مجاهدی بود سترگ که جغرافیای نبرد را با قطب‌نمای ایمان می‌پیمود و راه را از میان مه توطئه‌ها به روشنی می‌گشود. او هم نابغه نظامی بود و هم سالک وادی حضور؛ مردی از نسلِ بی پایان عاشورا …

    * میلاد گل‌داری

    About The Author

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *