🔹رئیس مرکز بهداشت دزفولی عنوان کرد: پس از اجرای پویش سلامت در دزفول، نزدیک به ۲۵ هزار بیمار مبتلا به پرفشاری خون شناسایی و پرونده الکترونیک سلامت برای این افراد تشکیل شد.
🔹به گزارش روناش، محمدعلی شفیعینیا گفت: به دلیل اینکه بیماری فشارخون بالا در مراحل ابتدایی، علائم مشهودی ندارد و افراد بیمار زمانی متوجه ابتلای شان می شوند که دیگر دچار علائم جدی و عوارض آن شده اند، از این رو به عنوان قاتل خاموش شناخته می شود.
🔹وی، مصرف مواد دخانی، اضافه وزن و چاقی، مصرف زیاد نمک و غذاهای شور، مصرف الکل، کم تحرکی و استرس را از مهمترین دلایل ابتلا به پرفشاری خون ذکر کرد و ابراز امیدواری کرد: با کسب مهارت خودمراقبتی و در پیش گرفتن سبک زندگی سالم (محدودیت مصرف غذاهای آماده و کنسروی، فعالیت بدنی منظم، پرهیز از استعمال دخانیات، مدیریت استرس) بتوان عوامل خطر را حذف و از ابتلا به بیماری فشارخون بالا پیشگیری کرد.
🔸مهمترین علامت این بیماری، بی علامت بودن آن است که هر فرد با اندازه گیری سالیانه میزان فشارخون خود می تواند از ابتلا به پرفشاری خون، جلوگیری نماید.
🔹رئیس مرکز بهداشت دزفول اظهار کرد: پایش سلامت و دریافت منظم مراقبت های بهداشتی از مهمترین راهکارهای حفظ سلامت است، از این رو از همه افراد به ویژه گروه سنی بالای ۳۰ دعوت بعمل می آید برای دریافت خدمات سلامت به نزدیکترین واحد بهداشتی محل سکونت مراجعه نمایند.
🔸میزان طبیعی فشارخون ۱۲۰ میلی متر جیوه (فشارخون سیستول) بر ۸۰ میلی متر جیوه (فشارخون دیاستول) است و چنانچه فردی پس از ثبت چند بار فشارخون بالاتر از ۱۴۰ میلی متر جیوه (فشارخون سیستول) بر ۹۰ میلی متر جیوه (فشارخون دیاستول) با تشخیص پزشک به عنوان بیمار شناخته می شود.
دیدگاهتان را بنویسید