🔹به گزارش روناش، محمدمهدی شریف صبح امروز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه وظایف اداره راهداری و حمل و نقل جادهای در دو بخش تعریف شده است، اظهار کرد: این اداره با برخورداری از یکهزار و ۱۳۲ کیلومتر انواع راه دارای بیشترین حوزه راه در خوزستان است اما عدم وجود جاده […]
🔹به گزارش روناش، محمدمهدی شریف صبح امروز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه وظایف اداره راهداری و حمل و نقل جادهای در دو بخش تعریف شده است، اظهار کرد: این اداره با برخورداری از یکهزار و ۱۳۲ کیلومتر انواع راه دارای بیشترین حوزه راه در خوزستان است اما عدم وجود جاده شریانی موجب شده تا این اداره برای دریافت اعتبارات کافی دچار مشکل شود.
🔹وی افزود: این اداره از سال ۱۳۹۷ از اداره راه و شهرسازی جدا و با حمل و نقل جاده ای ادغام شد که همین امر موجب شده تا بسیاری از مردم و حتی ادارات چندان نسبت به تفکیک وظایف این دو اداره آگاه نیستند.
🔹شریف با بیان اینکه به طور کلی احداث و تعریض جاده های اصلی مانند جاده دزفولشوشتر، جاده آوج سیاه منصور، آوج _میانرود و جاده بن جعفر و دیگر جاده های اصلی بر عهده اداره راه و شهرسازی است، تصریح کرد: حتی روکش آسفالت، خط کشی، روشنایی و نصب تابلوهای این جاده ها نیز بر عهده اداره راه و شهرسازی است و بعد از احداث و تکمیل، این جاده ها برای بهره برداری، مرمت و نگهداری به ما تحویل داده می شوند اما در برخی مواقع ما نیز در برخی زمینه ها همچون خط کشی و نصب علائم و… همکاری هایی انجام می دهیم اما به طور کلی این اقدامات صرفا در هنگام مرمت بر عهده ما است.
🔹رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای دزفول با بیان اینکه از انتها تا ابتدای حوزه راهداری ما ۱۲ ساعت مسیر وجود دارد، گفت: پوشش دهی این میزان جاده با صرفا بیست و چندنفر نیرو مشکل ساز است چرا که اقدامات و خدمات ما ۲۴ ساعته است اما ما آنچنان از نظر نیرو و امکانات در مضیقه هستیم که امکان شیفت بندی وجود ندارد لذا خدمات گسترده این اداره و زحمات شبانه روزی نیروها چندان به چشم نمی آید.
🔹شریف با بیان اینکه این اداره از کمبود امکانات و ماشین آلات رنج می برد، ادامه داد: بعد از سال های فراوان سرانجام دوسال پیش موفق به تامین یک دستگاه گریدر از استان شدیم، متاسفانه طی سال های اخیر تعدادی کمپرسی و…به شهرستان های مختلف استان تعلق گرفت و ماشین آلات و دستگاه های برخی شهرستان ها نیز مورد بازسازی قرار گرفت اما شهرستان دزفول از این سهمیه مهم محروم بود.
🔹وی یادآور شد: اما خوشبختانه امسال تعداد زیادی دستگاه و ماشین آلات در استان خریداری شده که با پیگیری های صورت گرفته دزفول نیز دارای سهمیه شده است.
🔹رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای دزفول با اشاره به کمبود کمپرسی در این اداره، افزود: در حال حاضر دو دستگاه کمپرسی وجود دارد که اگر هر کدام آسیب ببیند بشدت دچار مشکل می شویم.
🔹شریف در ادامه سرقت علائم و گاردریل های موجود در جاده ها را یکی از معضلات اساسی و خطرآفرین در دزفول عنوان کرد و گفت: در حال حاضر تقریبا تمام گاردریل های جاده سردشت و شهیون به سرقت رسیده اند که ما خواستار پیگیری ویژه دستگاه قضا و انجام تمهیدات لازم برای مقابله با این معضل هستیم، این معضل موجب بالا رفتن آمار تصادفات و مرگ و میر ناشی از تصادفات می شود.
🔹وی توضیح داد: خریداری و نصب هرتابلوی ۳ متری برای ما ۵ میلیون تومان هزینه در بردارد اما سارقان این تابلوها را با هزینه بسیار ناچیز به فروش می رسانند، لذا در حال حاضر برای جبران این کمبودها از علائم کامپوزیتی استفاده میکنیم که پایه های آنها بازیافت نمی شوند لذا هیچگونه ارزش مالی برای سرقت نخواهند داشت که امیدوار هستیم سارقان با اطلاع از این امر از سرقت آنها خودداری کنند.
🔹شریف با بیان اینکه دزفول فاقد مرکز معاینه فنی خودروهای سنگین است، گفت: دوازده سال است که پیگیر احداث این مرکز در شهرستان هستیم و حتی زمین آن در حوالی روستای حسین کلولی در نظر گرفته شده اما متاسفانه تاکنون محقق نشده است به همین دلیل رانندگان ما برای معاینه فنی به مراکز واقع در اهواز، شوشتر و اندیمشک مراجعه می کنند.
🔹وی همچنین با بیان اینکه در حال حاضر ۴ پمپ گازوئیل در دزفول وجود دارد خواستار افزایش این تعداد پمپ در راستای تامین سوخت کامیون ها و ماشین های سنگین به دلیل تعداد بالا و تردد فراوان شد و گفت: ما همچنین پیگیر ورود گازوئیل یورو در دزفول می باشیم که امیدوار هستیم این مهم بزودی محقق شود.
احداث پایانه حمل و نقل کالا یکی از مهمترین پروژه های در دستور کار در شهرستان است/ ایجاد اشتغالزایی ۴۰۰ نفری در صورت احداث پایانه حمل و نقل کالا/ لزوم ایجاد پارکینگ ویژه ماشین های سنگین در دزفول/ نماینده دزفول پیگیر اخذ اعتبار جهت مرمت و روکش آسفالت جاده های روستایی شهرستان است/ تشریح علت کمبود بلیت اتوبوس در شرکت های مسافربری دزفول
🔹محمد مهدی شریف با بیان اینکه حدود ۳ هزار دستگاه انواع کامیون و حدود ۴ هزار نفر راننده در شهرستان دزفول وجود دارد، افزود: دزفول به دلیل اینکه قطب کشاورزی محسوب می شود در حوزه حمل و نقل جزو شهرهای درجه یک استان و حتی کشور به شمار می آید.
🔹وی با بیان اینکه ۲۴ شرکت حمل و نقل کالا و ۸ شرکت مسافربری در دزفول مشغول فعالیت هستند، گفت: حدود۳۰۰ نفر در باربری های شهرستان به طور مستقیم مشغول به کار هستند که البته آمار اشتغال غیرمستقیم چشمگیری نیز در این زمینه وجود دارد.
🔹شریف در خصوص علت کاهش تعداد اتوبوس ها و بلیت را گران شدن قیمت هردستگاه اتوبوس تا ۲۰ میلیارد تومان دانست و تصریح کرد: همین امر موجب شده تا فعالیت مسافربری به این سبک و سیاق برای رانندگان اتوبوس ها به صرفه نباشد لذا بسیاری از رانندگان اتوبوس ها از دزفول رفته و در شرکت های نفت و پتروشیمی به صورت استیجاری فعالیت میکنند، هرچند ما پیگیر رفع این مشکل هستیم.
🔹وی همچنین احداث پایانه حمل و نقل کالا را یکی از مهمترین پروژه های در دستور کار این اداره عنوان کرد و گفت: دو سند تک برگ برای زمین این پروژه به مساحت ۱۰ هکتار واقع در بلوار دانش صادر شده که البته در اختیار اداره راه و شهرسازی است، فرماندار و نماینده نیز پیگیر رفع مشکل معارض این زمین هستند، این پروژه مجموعه بسیار کامل و مجهزی خواهد بود که در صورت احداث و بهره برداری برای بیش از ۴۰۰ نفر اشتغالزایی ایجاد خواهد کرد.
🔹شریف تردد و حضور کامیون ها و کشنده ها در سطح شهر را یک معضل اساسی و از جمله اعتراضات به حق مردم دانست و توضیح داد: پارک کامیون ها در مقابل منازل خسارات مالی و جانی فراوانی از جمله سرقت، برخورد با درختان و کابل های برق، تصادفات و …برای رانندگان به دنبال داشته و آنها نیز خواستار احداث یک پارکینگ ویژه می باشند که متاسفانه این مهم تاکنون محقق نشده است، در نقشه پایانه حمل و نقل کالا یک پارکینگ ویژه این امر در نظر گرفته شده اما لازم بود در تمام این سالها به منظور رفع مشکلات موجود یک پارکینگ برای این ماشین آلات احداث می شد، البته لازم به ذکر است که ماشین های معادن جزو سهمیه راهداری نیستند.
🔹رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای دزفول با بیان اینکه رفع چاله های جاده ها نیازمند اعتبار است، تصریح کرد: رفع اصولی این چاله ها نیازمند ادوات فراوان از قبیل قیر آبپاش، آسفالت گرم، غلتک و.. می باشد که هزینه زیادی لازم دارد و اعتبارات اداره پاسخگوی این موضوع نیست.
🔹شریف با بیان اینکه تعریض و روکش جاده های روستایی بر عهده اداره ما می باشد، خاطرنشان کرد: برخی جاده های روستایی از قبیل جاده های روستایی سردشت مانند ابولحسن و گردنه نخودکار به دلیل بارندگی های فراوان از بین رفته اما کمبود و نبود اعتبار موجب شده تا نتوانیم این مشکلات را برطرف کنیم لذا از مسئولان شهرستان درخواست می شود در این زمینه پیگیری هایی انجام دهند. در سال گذشته روکش آسفالت یک کیلومتر از جاده روستای خیبر به سیدنور و یک و نیم کیلومتر از جاده روستای بنوار شامی با اعتبارات نفتی اجرا شد که انتظار می رود این اعتبار امسال نیز تامین و تخصیص یابد.
🔹وی بیان کرد: در حال حاضر نماینده دزفول در حال پیگیری برای اخذ اعتبار جهت مرمت و روکش آسفالت جاده های روستایی است.
🔹شریف در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در حال حاضر دو مرکز خدمات رفاهی نثاروند و توسنگ در شهرستان دزفول فعال هستند، افزود: مجتمع خدمات رفاهی دینوی در جاده شوشتر نزدیک به اسلام آباد نیز در حال بهره برداری است ضمن اینکه از هرگونه تقاضا برای احداث مجتمع های رفاهی در صورتی که فرد متقاضی دارای زمین باشد استقبال میکنیم. /دزآفاق
دیدگاهتان را بنویسید