به گزارش روناش، محمدعلی زلفیگل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بهمناسبت برگزاری چهارمین کنگره بینالمللی جندیشاپور باستان پیامی صادر کرد که امروز سهشنبه 15 اسفند در روز اول این کنگره قرائت شد. متن این پیام بدین شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم کهنسرزمین خوزستان از دیرباز دیار علم و زادگاه عالمان عالیقدری بوده است که […]
به گزارش روناش، محمدعلی زلفیگل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بهمناسبت برگزاری چهارمین کنگره بینالمللی جندیشاپور باستان پیامی صادر کرد که امروز سهشنبه 15 اسفند در روز اول این کنگره قرائت شد. متن این پیام بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
کهنسرزمین خوزستان از دیرباز دیار علم و زادگاه عالمان عالیقدری بوده است که به جد و جهد، در مرجعیت علمی و فقهی دیروز و امروز ایران اسلامی، خاک و خطهای خطیر یاد میشود.
ولایتی متنعم که شکوه تاریخی دانش و جلوههای درخشان علم را میتوان در کهندانشگاه جندیشاپورش به تماشا نشست.
پایگاهی عظیم که فراتر از مقدرات روزگار خویش در تولید و ترویج و توسعهی علم در جهان قدم برداشته و نظمی نوین در هدایت علمی نخبگان و حکمای جغرافیای ایران بزرگ رقم زده است.
غنیمتی غرورانگیز که قدمت نظام آموزشی ایران اسلامی را قرنهای قرن، پیشروتر از نامدارترین دانشگاههای ممتاز جهان معرفی مینماید.
میراثی فخرآور و مسئولیتزا که باید در پاسداشتش، به احیا و استمرار نهضت علمی و جهاد فقهی دوچندان اندیشید و آن شکوه بالنده را در ادامهی تمدن ایران اسلامی حفظ کرد.
حضور ارجمند عالیجنابان نظام آموزشی دیگر ملل محترم در چهارمین کنگرهی بینالمللی جندیشاپور موید این رسالت ملی و مشوق اعاظم دانش این روزگار است که به مدد علم و موهبت فقه، فرصت توسعهی حکمرانی نوین اسلامی و معرفی مدیریت مبتنی بر میراث علمی را فراهم نمایند.
این اتفاق مبارک در شهر شریف دزفول که خاستگاه علم و زادگاه فقه و مدینهی مقاومت نام دارد رقم میخورد که خاکریزی سربلند در عرصه جهاد علمی این روزگار یاد میشود.
ایمان دارم که طرح احیای این کهنشهر دانشگاهی و هویتآفرینی علمی با افق صدور دانش در عرصههای بینالملل، تبیین منویات رهبری فرزانه و آرمانهای مبارکش میباشد.
حضور مغتنم دانشمندان ارجمند دیگر کشورها و نمایندگان معزز علمی دیگر دانشگاههای بینالمللی را در این رویداد مبارک میدانم و از همکاران کوشایم در دانشگاه جندیشاپور سپاسگزارم.
دیدگاهتان را بنویسید