?یک نویسنده، شاعر، مترجم، ادیب و استاد دانشگاه برجسته گفت: ایران از کهنترین روزگاران سرزمین فر و فروغ و فرزانگی بوده است. ?به گزارش خبرنگار روناش، پروفسور میرجلالالدین کزازی در چهارمین کنگره بینالمللی جندیشاپور دزفول اظهار کرد: اینکه چرا ایران نخستین دانشگاه را در جهان بنیاد میدهد پرسشی است ناگزیر و پاسخ آن هم یکی […]
?یک نویسنده، شاعر، مترجم، ادیب و استاد دانشگاه برجسته گفت: ایران از کهنترین روزگاران سرزمین فر و فروغ و فرزانگی بوده است.
?به گزارش خبرنگار روناش، پروفسور میرجلالالدین کزازی در چهارمین کنگره بینالمللی جندیشاپور دزفول اظهار کرد: اینکه چرا ایران نخستین دانشگاه را در جهان بنیاد میدهد پرسشی است ناگزیر و پاسخ آن هم یکی بیش نیست و آن این است که این سرزمین، سرزمین فر و فروغ و فرزانگی بوده است.
?وی افزود: هرکس با ایران و فرهنگ آن اندکی آشنایی جسته است، بهناچار آن را ستوده و گرامی داشته است.
?کزازی خاطرنشان کرد: فرهنگ ایران همواره فرهنگی پویا بوده است و راز ماندگاری آن هم پویایی است.
?این ادیب و استاد دانشگاه ادامه داد: آیینه و ابزار فرهنگ، زبان است. زبانهای ایرانی همدوش و همآغوش با فرهنگ ایرانی پوییده و پاییدهاند.
?میرجلالالدین کزازی تصریح کرد: زبان پارسی برترین نمونه و نشانه فرهنگ ایرانی است و اگر آن را با زبانهای دیگر بسنجید، نابی و براستی زبانی بودن آن را آشکارا خواهید دید.
?این نویسنده، مترجم و شاعر گفت: دانشگاه گندیشاپور در هیچ سرزمینی جز ایران بنیان نمیتوان گرفت. گندیشاپور فقط دانشگاه نیست بلکه شهری دانشگاهی است و کتابخانهای بیمانند داشته است.
دیدگاهتان را بنویسید