آنچه در روزهای گذشته بصورت رسمی و غیررسمی بدست آمده این است که تقریبا هیچیک از نامزدهای اصلی قصد انصراف ندارند و اعلام کردهاند که تا آخر در صحنه انتخابات خواهند ماند.
میلاد گلداری
یک ماه تا برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی زمان باقیست و برخلاف برخی پیشبینیها در ماههای گذشته، که انتخابات امسال از حوزه انتخابیه دزفول را تکرار دوقطبی سال 98 میخواندند؛ اما به نظر میرسد که این اتفاق رخ نخواهد داد.
با توجه به تاییدصلاحیتهای گسترده و حتی غیرمنتظره، گزینههای مدنظر طیفهای مختلف شهرستان تایید صلاحیت شدهاند که همین هم نویدِ برگزاری یک انتخابات رقابتی را میدهد. انتخاباتی که شاید با نتیجهای غافلگیرکننده هم همراه باشد!
انجام ائتلاف اما میتواند جذابیت یک انتخابات رقابتی را کمرنگ کند؛ ائتلافی که تا امروز بسیار دور از دسترس است و برخلاف دوره گذشته، بعید بهنظر میرسد که کاندیداهای اصلی و شاخص، قصدی برای چنگ زدن به طنابِ وحدت داشته باشند!
آنچه در روزهای گذشته بصورت رسمی و غیررسمی بدست آمده این است که تقریبا هیچیک از نامزدهای اصلی قصد انصراف ندارند و اعلام کردهاند که تا آخر در صحنه انتخابات خواهند ماند.
این با هم بودن تا روز آخر اما خود میتواند نتیجهای غافلگیرکننده را رقم بزند که متفاوت از نتایج نظرسنجیهایی است که بهانهای برای کسب مِمبر و فالوور شده است.
آنچه از فضای سیاسی این روزهای شهرستان دزفول برمیآید، بیانگر آن است که هفت چهره شانس بیشتری برای تصاحب صندلی سبز مجلس دارند. در ادامه مروری اجمالی بر این نفرات خواهیم داشت:
سیداحمد آوایی نماینده فعلی که سومین دوره (غیرمتوالی) نمایندگی مردم دزفول را سپری میکند. آوایی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس است و بدون تردید یکی از شانسهای برتر دوره دوازدهم انتخابات مجلس نیز خواهد بود.
عباس پاپیزاده رئیس پیشین سازمان امور عشایر ایران، رئیس اسبق مجمع نمایندگان خوزستان و نماینده 2 دوره مردم دزفول نیز امسال از شانس بالایی برای انتخاب شدن برخوردار است.
محمدعلی دواییفر شهردار اسبق دزفول یکی دیگر از گزینههای اصلی است که در بررسیهای میدانی و مجازی، از اقبال خوبی نیز برخوردار است. شهرداری خرمشهر و بروجرد، و قائممقام شهرداری اهواز از جمله سوابق دواییفر است.
هوشنگ زلقی از نامزدهای مطرح این دوره است که بصورت جدی وارد کارزار انتخابات شده است. عضویت شورای اسلامی شهر دزفول و ریاست شورای شهرستان از جمله سوابق اوست.
عزیزاله گلبهاری دیگر گزینه مهمی است که این دوره با جدیت حضور داشته و قصد کنار رفتن نیز ندارد. گلبهاری سابقه فعالیت و اشتغال در مراکز مهم تصمیمگیری و تصمیمسازی در حوزههای نیرو و انرژی، کشاورزی در سطح استان و مرکز کشور و مشاوره به مدیران و مسئولان ملی، پالایشگاه آبادان و نظارت بر نیروگاههای کشور طی سالیان متوالی را در کارنامه دارد.
امیر احسانیان نیز از کاندیداهای مهم این دوره است. او در انتخابات پیشین بیش از 8 هزار رای کسب کرد. ریاست شورای شهرستان و معاونت عمرانی فرمانداری ویژه دزفول از جمله سوابق احسانیان است.
محمدعلی قاسمی دیگر نامزد شاخص این دوره انتخابات مجلس از حوزه انتخابیه دزفول است. او در انتخابات مجلس نهم کاندیدا بود که در دور دوم بیش از 45 هزار رای کسب کرد ولی درنهایت راهی بهارستان نشد. مدیرکل بازرسی سازمان شهرداریها و دهیاریهای وزارت کشور، مدیرکل دفتر برنامهریزی عمرانی وزارت کشور، مدیرکل دفتر برنامه و بودجه وزارت کشور و معاون سازمان مدیریت بحران وزارت کشور از جمله سوابق قاسمی است.
حال اما باید همچنان چشمانتظار روزهای آینده ماند و دید که درنهایت معادلات به نفع کدام کاندیدا رقم خواهد خورد…
دیدگاهتان را بنویسید