🔹اختتامیه نخستین جشنواره ملی داستان کوتاهِ کوتاه هشت دزفول به مناسبت چهارم خرداد روز مقاومت و پایداری روز دزفول، پنجشنبه شب یکم خرداد در محل تالار شهدای هنرمند اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دزفول برگزار شد.
🔹به گزارش خبرنگار روناش، در پایان آیین اختتامیه نخستین جشنواره ملی داستان کوتاهِ کوتاه هشت دزفول، از کتابهای جدید انجمن نویسندگان جوان دزفول در حوزه ادبیات پایداری و در وصف شهدا رونمایی شد.
🔹کتابهای آخرین دیدار، کوتیان، ستاره سهیل، ملا مصطفی، راه عاشقی، دختر شجاع دزفول و الف مثل دزفول از راضیه مقدمینیا، فرمانده شجاع از نجوا امجدی، سجده بر آب از طوبی همتیفر، و ریسمان اسماعیل از اکرم راهنورد در این آیین رونمایی شدند.
تشکیل انجمن مفاخر خوزستان/ استفاده از ظرفیت انجمنی و غیردولتی که در حوزه فرهنگ، هنر و رسانه
🔹مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در حاشیه این آیین در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار روناش، با ابراز خوشحالی از حضور در جمع نویسندگان و علاقمندان به حوزه فرهنگ در دزفول، اظهار کرد: امیدواریم این برنامه سرآغاز خوبی برای فعالیتهای ارزشمند حوزه فرهنگ، هنر، رسانه و ادبیات شهرستان دزفول باشد.
🔹حسین براتی در ادامه افزود: حضور بنده در ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان فرصت مغتنمی است تا از ظرفیت ارزشمند همکاران پرسابقه و پردغدغه این ادارهکل و ادارت شهرستانی بتوانیم با تدبیر، همافزایی و همراهی همه جامعه فرهنگی و هنری و رسانهای استان که خوشبختانه از این جهت بسیار غنی است و از ظرفیت بالایی برخوردار است، استفاده کنیم.
🔹وی خاطرنشان کرد: در همین راستا در حال تدوین برنامههایی در جهت تکریم و تعظیم به داشتههای ارزشمند خودمان در حوزههای مختلف هستیم.
🔹براتی گفت: خوزستان به جهت مفاخر از ظرفیت بسیار خوبی برخوردار است و در همین راستا تلاش کردیم سریعا انجمن مفاخر استان شکل بگیرد که این مهم به انجام رسید.
🔹وی تصریح کرد: مشورتهایی صورت گرفت که از ظرفیت انجمنی و غیردولتی که در حوزه فرهنگ، هنر و رسانه وجود دارد بتوانیم بهخوبی استفاده کنیم و در این راستا در معاونتهای وابسته به ادارهکل تدوین محتوا و تدوین برنامه داشته باشیم.
🔹مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان افزود: در زمینه دیپلماسی فرهنگی بهخصوص با کشور عراق تدابیری اندیشیده شده که بتوانیم به شایستگی در این حوزه انجام وظیفه کنیم.
🔹حسین براتی در ادامه بیان کرد: خانه هنرمندان استان خوزستان در یک مقطع زمانی به مرحله افتتاح رسید اما به لحاظ محلی برای ارائه خدمت به جامعه مخاطب، هنوز تجهیزات و زیرساختهای لازم آن آماده نیست.
🔹وی به خبرنگار روناش گفت: در دو مرحله گفتوگوهای خوبی با سازمان مدیریت و برنامهریزی و استانداری خوزستان داشتیم که مقرر شد با قید فوریت در دستور کار قرار بگیرد و در اعتبارات ۱۴۰۴ در بخش تملک لحاظ، و تامین اعتبار و تامین منابع شود تا هرچه سریعتر بتوانیم خانه هنرمندان را برای حضور جامعه فرهنگی و هنری استان آماده بهرهبرداری کنیم.
سیاست نهایی ما رسیدن به اقتصاد هنر است
🔹در ادامه رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دزفول در گفتوگو با خبرنگار روناش، اظهار کرد: فرهنگ بهعنوان یکی از مولفههای مهم یک جامعه بشری و سرزمینی که ریشه در اصالت و سنتها و آیینهای هر جامعه بشری دارد حائز اهمیت است و باید حفظ و به نسل آینده منتقل شود.
🔹عبدالحمید صادقجولا افزود: زبان هنر به عنوان یک زبان گویا، جریانساز، پویا و محتوامحور نقش بسزایی در حفظ این ارزشها و انتقال آن به نسل آینده دارد.
🔹وی با بیان اینکه در حوزههای مختلف نویسندگی و قصه در سطح دزفول اقدامات خوبی انجام شده است؛ خاطرنشان کرد: انجمنهای مختلف در سطح شهرستان با برنامهریزیهای که صورت گرفته است در حوزه برگزاری جشنوارههای بینالمللی، ملی و استانی در حال نقشآفرینی هستند و حضور پررنگ دارند.
🔹صادقجولا گفت: سیاستی که داشتهایم این بوده که نخست زیرساختها آماده شوند و سپس رونق فعالیتهای فرهنگی را داشته باشیم و در نهایت به اقتصاد هنر برسیم.
🔹وی با بیان اینکه از نخستین جشنواره ملی داستان کوتاهِ کوتاه هشت دزفول استقبال بسیار خوبی شد؛ ادامه داد: برگزاری این جشنواره در همین راستا بود که بتوانیم در حوزه نویسندگان خصوصا در بحث ادبیات پایداری حرفی برای گفتن داشته باشیم و هنرمندان زیر نظر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دزفول در آینده بتوانند در سبک ادبیات، شکوفاتر حضور پیدا کنند.
دیدگاهتان را بنویسید